Search
  • Attila Enyedi

7. Gátfutás elmarad !!!!Tisztelt Gátfutók !!!

Napjainkat átszövi, mindennapi életünk része lett sajnos a COVID-19. Rengeteg dolog változott meg miatta. Akárcsak bármi másban, ebben is eltérőek az emberek gondolkodásai. Vannak, akik teljesen tartanak tőle ugyanakkor olyanok is, akik egyáltalán nem hisznek benne. Nem is az a lényeg, hogy kinek van igaza, hanem az, hogy felborította az eddigi megszokott menetrendet.

Sajnos ez minket is érint, kihat ránk. Eddig, folyamatos egyeztetések mellett a rendezvénynek helyt adó Önkormányzattal, úgy tűnt, hogy semmi akadálya annak, hogy idén is megtartsuk szokásos futóversenyünket. Azonban a bizonytalansági tényezőket, a növekvő második hullámos előrejelzéseket illetve az Önkormányzat álláspontját figyelembe véve sajnos azt a döntést kellett meghozni, hogy idén a Gátfutás elmarad. Itt jegyzem meg azt, hogy az Önkormányzat, mint eddig mindig, támogatólag áll hozzánk ugyanakkor a településért tartozik felelősséggel.

Nagyon nagy sajnálattal kellett meghozni ezt a döntést, amit remélem mindenki megértéssel fogad a jelen körülményekre való tekintettel. Felesleges lenne hosszasan magyarázni a miérteket – remélem elhiszitek, hogy nem könnyű meghozni egy ilyen döntést – ezért csak ismételten a megértéseteket kérem.

A nevezések természetesen érvényesek a jövő évi rendezvényre, amennyiben úgy rendelkeztek vagy visszautaljuk részetekre. Ezért kérem, hogy a tiszadadagatfutas@gmail.com email címre küldjétek el a döntéseteket (átvitel vagy visszafizetés) és mi annak megfelelően intézkedünk.


Bízva megértésetekben, sportbaráti üdvözlettel:


Enyő


2 views

Recent Posts

See All

Nevezés véglegesítése

Tisztelt Mindenki !!! Kérlek és egyben emlékeztetlek benneteket a versenykiírásban foglaltakra, mely szerint, akkor tekinthető véglegesnek a nevezés ha az adott összeg (távnak megfelelően) befizetése

Támogatók: